НОВА LEICA M10
Артикул: 20000/20001


Leica M silver

Така ж тонка, як аналогова М

Багато фотографів хотіли повернення розмірів та ідеальної ергономіки аналогових М-камер. Leica врахувала їх побажання: розміри М10 ідентичні розмірам плівкових М-камер. Leica M10 є найтоншою цифровою М усіх часів.

Діапазон налаштувань ISO розширився від 100 до 50 000

Нова конструкція матриці Leica M10 дозволила розширити діапазон чутливості від ISO 100 до ISO 50 000, а також суттєво покращила характеристики шуму при експозиції з високими показниками ISO. Leica M10 відкриває нові простори для фотографії і забезпечує виняткові показники зображення навіть у складних умовах освітлення.

Диск налаштування ISO для кращого контролю

Однією з найяскравіших змін у Leica M10 став диск налаштування значення ISO на верхній частині корпусу. Вперше в цифровій М всі основні параметри зйомки, такі як дистанція, діафрагма, витримка і значення ISO, можна попередньо налаштувати без використання меню. Це забезпечує ще кращий контроль та ще більш продуману зйомку.

Концепція компактної ергономіки

З концепцією досягнення мінімалізму, Leica M10 робить ще один крок у напрямку абсолютної досконалості. Кожен компонент, кожне технічне рішення в Leica M10 безкомпромісно сконцентроване на зйомці. Наприклад, на фронтальній частині камери знаходяться лише три кнопки: Відображення, Live View і Меню.

Вдосконалений видошукач дозволяє бачити більше

Із самого початку “далекомір” Leica M10 (комбінований далекомір/видошукач) відігравав важливу роль. Настільки важливу, що дав ім’я системі; М — це скорочення від нім. “Messsucher” (далекомір). В Leica M10 були додатково покращені кілька важливих аспектів цього легендарно скомбінованого тандему видошукача і далекоміра. Щоб покращити бачення предмету зйомки, поле зору було збільшено на 30%, а коефіцієнт збільшення піднятий до 0,73. Крім того, була збільшена відстань від окуляра до зіниць на 50%, завдяки чому видошукач став набагато зручнішим у використанні, особливо для фотографів, які носять окуляри.

Швидка безперервна зйомка

До 5 кадрів в секунду.
Завдяки 2 Гб буферної пам’яті і серійній зйомці до 5 кадрів у секунду, фотографи більше ніколи не пропустять вирішальний момент.

Новий процесор Maestro-II виводить Leica M10 на новий рівень

Процесор обробки зображень останнього покоління Leica Maestro-II, представлений у Leica M10, відображає впроваджений передовий досвід технологій виготовлення процесорів. У комбінації з новим 24-мегапіксельним сенсором він реалізовує те, що гарантує Leica — виняткову якість та яскравість знімків, які зачаровують… У результаті, зображення Leica M10 мають низький рівень цифрового шуму і природну деталізацію, навіть коли значення ISO досягає 50 000.

Неймовірна якість зображення завдяки новому 24-мегапіксельному сенсору

Ключовим компонентом Leica M10 є повнокадровий 24-мегапіксельний CMOS-сенсор, розроблений спеціально для цієї камери. Нові технології в ньому призвели до значного покращення всіх параметрів, які мають відношення до показників зображення: вражаючий динамічний діапазон, відмінний контраст, виняткова різкість і найкраща роздільна здатність деталей.

Прекрасно споряджений для протистояння невеликим опадам, пилу та іншим впливам зовнішнього середовища

Фотокамера М10 побудована, щоб без особливих зусиль протистояти несприятливим умовам зовнішнього середовища. Це досягається завдяки високій міцності суцільнометалевого корпусу М10, що виконаний із магнієвого сплаву, компонентам із твердої латуні та стійкого до подряпин захисного скла Corning® Gorilla® Glass. Спеціальні гумові ущільнювачі забезпечують додатковий захист від невеликих опадів, пилу і негоди.

Все, що вам подобається

Меню “Найважливіше”.
Важливість конкретних налаштувань варіюється в залежності від особистих уподобань і потреб фотографа. Для їх задоволення Leica M10 пропонує програмоване меню “Найважливіше”. У цьому меню фотограф визначає особисті налаштування параметрів і згодом може легко отримати до них доступ простим натисканням кнопки. Налаштування можуть бути легко змінені.

Бездротовий зв’язок

М-додаток та Wi-Fi.
Leica M10 — перша М-камера із вбудованим Wi-Fi-модулем. Це дозволяє легко відправляти фотографії на iOS-пристрої та ділитися ними онлайн. Вона також надає можливість здійснювати дистанційне керування Leica M10 за допомогою смартфону й М-додатку. За необхідності, зі смартфону можна керувати такими параметрами як витримка, і функціями, такими як “Спуск затвору”. Це дозволяє легко знімати з незвичних ракурсів і уникати тремтіння фотокамери при зйомці на тривалих витримках.

Наведення на різкість

Фокус-пікінг.
Фокусування відбувається просто: функція Live View на Leica M10 пропонує два зручні способи фокусування. Фокус-пікінг автоматично визначає різкі контури у вигляді кольорових ліній і Live View дає можливість збільшити об’єкт зйомки на екрані монітора. У порівнянні з попереднім поколінням, у Leica M10 була поліпшена видимість цих контрастних ліній, що забезпечує ще більш точну оцінку фокусу для отримання знімків із чудовою різкістю.

Стабільний розвиток

Завжди у фокусі.
Протягом десятиліть Leica творить історію з камерами, які завжди були попереду свого часу. Протягом усіх цих років Leica завжди була зосереджена на стабільному розвитку. У 1950-ті роки компанія створила позачасовий стандарт — М-байонет. Майже всі об’єктиви Leica, виготовлені після цього, можуть бути встановлені на сучасній Leica M10. Наші оптичні пристрої знаходяться поза часом; вони є вірними супутниками з перевіреною надійністю і виключно тривалим терміном служби.

Сумісність

Leica Visoflex та R-об’єктиви.
Комбінація Leica R-адаптера і 2,4-мегапіксельного електронного видошукача Leica Visoflex дозволяє використовувати з Leica М10 практично всі R-об’єктиви. Крім того, функція розширеної лупи програмно може бути реалізована у будь-якій частині зображення, що забезпечує ще більш точну оцінку різкості при зйомці з R-об’єктивами.


+38 (067) 370-11-11

s@leica-camera.com.ua